Om Oss Total Recovery -image
% av mennesker opplever stress som påvirker deres fysisk helse
% av brukere er enige i at massasjen er effektiv for å redusere smerter
0
% av muskelsmerter blir et stort medisinsk problem hos de fleste
0
% av mennesker som fikk massasje av helse- og velværegrunner, oppga at det var en behandlingsplan de fikk fra legen
0

Om Oss

Om Oss: Total Recovery er bygget på ideen om at avslapning av kropp og sinn er nøkkelen til velvære. I dagens samfunn er livene våre fulle av stress og press, som gradvis akkumuleres i kroppene våre. Over tid kan dette ha alvorlig innvirkning på vår fysiske og mentale helse. For å forhindre dette, må vi koble av fra våre daglige rutiner og dedikere mer tid til vår egen kropp. Selv om det er nødvendig, kan det være vanskelig å gjøre praksis fordi en hektisk hverdag gir lite tid til selvpleie.

Med dette i tankene ønsket vi å bygge et sted der du kan friske opp sinnet, kroppen og sjelen din. Her i Total Recovery kan vi gi deg daglig pleie, enten du vil reparere eller ta forebyggende skritt for å holde tankene og kroppen i stand, slik at du kan oppnå ditt fulle potensialet. Vårt spesifikke (Evt «skreddersydde») konsept kombinerer teknologi og tradisjonelle holistiske metoder for å skape unike behandlinger med høy effektivitet og velvære for kunden.

Vårt team består av eksperter med lang erfaring

Hos Total Recovery jobber vi som et team, med kompetanse i alle ledd. Vårt team består av høyt utdannede og trente eksperter med mye erfaring og fremragende resultater på sine respektive områder. Våre terapeuter er her for å evaluere, behandle og utbedre dine behov på en effektiv måte. Enten det er smerte, stress, utmattelse eller andre problemer av denne art du måtte ha, vil vårt team gi deg en helhetlig og grundig oppfølging. De vil behandle deg på en måte som gir deg full fysisk og mental overhaling. Vår jobb er ikke ferdig før du føler deg lettet og fri for stress!

Begrepene “velvære” og “retrett” går i dag langt utover huden og din fysiske tilstand. De inkluderer utjevningen av din mentale og følelsesmessige velvære. Derfor er vårt hovedmål i Total Recovery å bringe kropp og sinn tilbake i balanse og forbedre den generelle livskvaliteten din.

Hjemmeside:

Som navnet antyder om oss, er Total Recovery et sted hvor du kan friske opp sinn, kropp og sjel. Alt på en gang. Vi kan effektivt vurdere og behandle dine smerter, stress, tretthet eller andre problemer av denne art. Vårt mål er å gi deg fullstendig fysisk og mental restaurering og bringe kropp og sinn tilbake i balanse.

therapist-massaging-woman-s-back-with-hot-towel-spa
% av mennesker opplever stress som påvirker deres fysisk helse
% av brukere er enige i at massasjen er effektiv for å redusere smerter
0
% av muskelsmerter blir et stort medisinsk problem hos de fleste
0
% av mennesker som fikk massasje av helse- og velværegrunner, oppga at det var en behandlingsplan de fikk fra legen
0

VÅRE BEHANDLIGER

Image hover effect image

Aromamassasje

Image hover effect image

Asiatisk
massasje

Image hover effect image

Parmassasje

Ofte spurte spørsmål..?

om-oss-image-total-recovery
Det finnes ingen regler for det. Hvis man har et problem, jo flere behandlinger i kort tid, jo bedre. Men selvfølgelig – i avtale med din terapeut. Etter det, er det best å komme etter behov

Det er best å planlegge din behandling på forhånd, og ikke haste. Vi anbefaler å komme 10 minutter før, så man kan roe seg ned og forberede kroppen for en behagelig erfaring. Vi anbefaler også å spise 2-3 timer før behandling, og selvfølgelig – å planlegge å gå på do før behandling, sånn at vi ikke trenger å stoppe den

-Akutte betennelser

– Hudforbrenning

– Smittsomme sykdommer

– Betennelse i blodårer

– Tumor og ondartede sykdommer

– Feber

Du kan bestille behandlingen din veldig enkelt på vår webside www.totalrecovery.no. Først må du velge hvilken behandling og tidspunkt du ønsker, og da er det bare å komme. Adressen vår er Fridtjof Nansens plass 9, så det er bare å ringe på døra og komme til 2. etasje.