Aromamassasje

Aromamassasje er en av de mest vanlige behandlingene man finner i en massasjesalong. Faktisk så er aromamassasje det folk flest tenker på når vi tenker på klassisk massasje. De to hovedfordelene ved denne type massasje er at den gir kroppen energi, og den forbedrer den generelle helsetilstanden. Alt som skal til er en behagelig atmosfære, ett sett trente hender, essensielle oljer og din behagelige reise kan begynne.

Målet er umiddelbar avslapning for både kropp og sinn. Som en terapeutisk behandling for hele kroppen, denne massasjen kan hjelpe til å gjenopprette helsen din ved å roe ned og avbalansere nervesystemet. Ved å bruke en kombinasjon av teknikker, oppnår man nettopp dette ved å lette på muskelspenningene. Når det gjelder avslapning og lettelse av spenninger er den svenske massasjen mer skånsom enn dypvevsmassasje og sportsmassasje.

De fem teknikkene som brukes i aromamassasje er Effleurage – berøring rundt på området, Petrissage – knaing av muskler, Tapotement – rytmisk tapping, Friksjon – gniing på området og Vibrasjon – risting av området. Teknikkene som brukes gir terapeuten mye frihet til å tilpasse behandlingen individuelt. Derfor er aromamassasje sterkt anbefalt for de som prøver massasje for første gang, så vel som en introduksjon til de andre prosedyrene. For å gjøre behandlingen mer effektiv tilbyr vi vulkanske steiner som standard innen aromaterapi.

Varighet: 30 minutter / 45 minutter / 60 minutter / 90 minutter / 120 minutter

Fokusområder: Vårt massasjehus (Oslo Massasje – Total Ricavery) anbefaler kombinasjoner: Aromamassasje + Zerobody, Aromamassasje + Fotmassasje, Aromamassasje + Asiatisk massasje

*NB: Hver behandling starter med kort samtale om din nåværende helsesituasjon med vår terapeut. Dette gjør vi så vi kan lage en individuell behandlingsplan som passer best for deg og din forventede behandling.

Fordeler

Total avslapning av hele kroppen
Roer nervesystemet
Reduserer angst og spenning
Forbedrer blodsirkulasjonen
Lymfedrenering
Øker fleksibiliteten
Reduserer ryggsmerter og kroniske smerter
Forbedrer immunsystemet
Zero Body

Zero Body
dry floating

Image hover effect image

Asiatisk massasje

Image hover effect image

Fotmassasje