Parmassasje

Muligheten til å dele fine stunder med våre kjære, å være klar over disse stundene og til å gjøre dem om til gode minner som varer livet ut er det som gjør oss mennesker så unike. Med dette i bakhodet ønsker vi i Total Recovery å tilby deg og din partner en slik opplevelse i form av parmassasje. Parmassasjen er en veldig populær opplevelse som vil gi dere mer energi, redusere fysiske ubehag og lette på stress og angst.

Denne type massasje er også kjent som «romantisk massasje» og derfor tenker man at den må utføres med din kjæreste. Det stemmer ikke, den andre halvdelen i en parmassasje kan være hvem som helst som står deg nær, om det er en venn eller slektning. Dere kan velge mellom de forskjellige behandlingene vi har her i salongen og den lar seg også utføre på vår flytende madrass, også kjent som ZeroBody.

Har du hørt om å flyte uten å bli våt?

Vi kjenner allerede til flytende terapi og hvilke fordeler som følger med, men har du hørt om å flyte uten å bli våt?

Det er målet med ZeroBody – en vannseng som gir deg en følelse av å være vektløs. ZeroBody-sengen er fylt med 400 liter varmt vann, som regulerer kroppstemperaturen din til 36 grader. Denne tørre, men flytende opplevelsen reduserer ledd- og muskelsmerter, forbedrer blodsirkulasjon, reduserer stress og angst, forbedrer søvnen din og ikke minst forbedrer din mentale tilstand, fokus og konsentrasjon. Parmassasjen skjer samtidig på et massasjebord og den flytende sengen. Dere bytter etter en time, slik at både du og din venn får to timer med effektiv og omfattende behandling

Varighet: 120 minutter

Fokusområder: hele kroppen

Anbefalt kombinasjon: Alle våre behandlinger passer inn under parmassasje.

*NB: Hver behandling starter med kort samtale om din nåværende helsesituasjon med vår terapeut. Dette gjør vi så vi kan lage en individuell behandlingsplan som passer best for deg og din forventede behandling.

Fordeler

Dyp avslapning
Fjerner spenning og smerter
Reduserer stress
Forbedrer blodsirkulasjonen
Forbedrer søvn
Forbedrer fokus og konsentrasjon
Mental boost
Stress people
Image hover effect image

Fotmassasje

Image hover effect image

Zero Body
dry floating

Image hover effect image

Nakke- og skuldermassasje