Asiatisk massasje

Mye kan sies om Østen og østlig medisin, men når det kommer til massasje og behandlinger er en ting sikkert; de har vært en del av den østlige kulturen veldig lenge. Gjennom hundrevis av år har massasjekunsten vært praktisert og utforsket i Asia, og mange stiler og teknikker har blitt til.
I dag, kombinerer moderne terapeuter flere metoder og gamle teknikker som stammer fra Østen og kaller det Asiatisk massasje eller Orientalsk massasje. Bevegelsene i denne massasjetypen stammer fra kinesisk, japansk og thai kultur. Våre dyktige terapeuter har tatt de beste og mest effektive teknikkene fra de forskjellige stilene og laget en Total Recovery Asiatisk massasje. Selv om massasjestiler er designet for å lette på muskelspenninger, stress og angst, samt å fremme helbredelse, fokuserer Asiatisk massasje på menneskelig energi og holistisk tilnærming til helse, med det formål å helbrede og forynge hele kroppen. Nettopp derfor er massasje en viktig del av den asiatiske kulturen, som en sunn vane, for å gjenopprette energi, forebygge ulike tilstander og som et verktøy for å korrigere fysiske problemer. For å finne den underliggende årsaken til et problem dreier enhver type av Asiatisk massasje seg om å balansere energi og fokusere på spesifikke punkter på kroppen. Så fort roten til ubehaget har blitt identifisert, vil terapeuten ta grep igjennom visse bevegelser for å redusere smerten og fremme avslapning. Her i Total Recovery praktiserer våre terapeuter Asiatisk massasje uten bruk av oljer, som vil si at det er en tørr massasje som utføres med et spesielt mykt håndkle. Behandlinger har eksepsjonell terapeutisk effekt og er sterkt anbefalt ved behandling av smertefulle tilstander.

Varighet: 30 minutter / 45 minutter / 60 minutter / 90 minutter

Fokusområder: hele kroppen, med fokus på ryggen

*NB: Hver behandling starter med kort samtale om din nåværende helsesituasjon med vår terapeut. Dette gjør vi så vi kan lage en individuell behandlingsplan som passer best for deg og din forventede behandling.

Fordeler

Gjenoppretter energi i hele kroppen
Fjerner smerter og spenninger
Reduserer stress
Forbedrer blodsirkulasjonen
Forbedrer nattesøvn
Stimulerer nervesystemet
Balanserer energi
Gir dyp avslapning
Image hover effect image

Fotmassasje

Image hover effect image

Nakke- og skuldermassasje

Image hover effect image

Zero Body
dry floating