Nakke- og skuldermassasje

Nakke- og skuldermassasje: Hvis du har en stiv nakke og kjenner spenninger ut i skuldrene, betyr det kun en ting:
Du trenger en nakke- og skuldermassasje.

Det er mange årsaker til at man får problemer i disse områdene, som f.eks. feil sovestilling, brå bevegelser, stress som bygger seg opp over tid eller den mest vanlige; du tilbringer store deler av arbeidsdagen i feil sittestilling. Pandemien har heller ikke vært til hjelp, da vi måtte gå fra kontoret til å jobbe hjemmefra.

Hjemme hadde vi ikke det samme ergonomiske utstyret som på jobb, og kaffepausene som fikk oss opp fra stolen og bidro til mer bevegelse ble nå tatt ved hjemmekontorplassen. Derfor har vi, i vår salong, et særlig stort fokus på akkurat dette området. For å kunne behandle og gjenopprette energien, forbedre mobiliteten i disse områdene tilbyr vi nakke- og skuldermassasje.

Denne type massasje behandler hodepine, stiv nakke, spenning i skuldrene, inflammasjoner, muskelsmerter og forbedrer mobiliteten i den øvre delen av kroppen din. Du kan tenke på dette som en naturlig smertestillende medisin.

Våre dyktige terapeuter kombinerer forskjellige typer teknikker som strykning, knaing og enkel punktmassasje, for å behandle de smertefulle områdene. Disse teknikkene behandler ikke bare hodet og skuldrene, men også områdene rundt som ansikt, øvre del av armene ettersom nervene stimuleres, musklene løsnes, huden slapper av og både fysisk og psykisk stress reduseres.

Sist, men ikke minst, kun i vår salong, behandler vi også nedre del av kroppen din med kompresjonsterapi, mens du mottar en nakke- og skuldermassasje. Dette gjør at vi får maks effekt ut av tiden du tilbringer hos oss.

Varighet: 30 minutter / 45 minutter / 60 minutter / 90 minutter

Fokusområder:

Skuldre, nakke, hode og ansikt

Anbefalt kombinasjon: Nakke- og skuldermassasje + Oljemassasje; eller+ Fotmassasje (Refleksologi); eller + Zerobody; eller + Asiatisk massasje

*NB: Hver behandling starter med kort samtale om din nåværende helsesituasjon med vår terapeut. Dette gjør vi så vi kan lage en individuell behandlingsplan som passer best for deg og din forventede behandling.

Fordeler

Reduserer muskelspenninger
Reduserer hodepine
Roer nervesystemet
Reduserer stress
Bedrer konsentrasjon
Bedrer sirkulasjon i nakken
Forbedrer søvnen
Forbedrer mobiliteten i nakken
Image hover effect image

Zero Body
dry floating

Image hover effect image

Fotmassasje

Image hover effect image

Asiatisk massasje