Fotmassasje (Refleksologi)

Fotmassasje har vært praktisert i århundrer og i mange kulturer. Sett over ett har denne type massasje blitt brukt til å forbedre hele kroppen, samt gjøre den mer avslappet. Moderne fotmassasje er basert på en kombinasjon av visse teknikker lånt fra gamle metoder, som shiatsu og refleksologi.

Refleksologi er kjent for å være en holistisk terapi som hjelper kroppen til å finne sin naturlige balanse ved å stimulere visse punkter på fotsålen. Disse gamle metodene bygger på det faktum at det er over 7000 nerver i menneskefoten, som er koblet til hele kroppen. Derfor kan vi se på føttene som et slags kart over kroppen. Refleksologer mener at hele kroppens system gjenspeiles i hender og føtter.

Mange studier har vist at ved å legge riktig trykk på disse punktene og stimulere dem, kan en terapeut nå hver del av kroppen og dens organer for å oppnå god helse og balanse. Så, med denne type massasje, vil effekten kjennes dypere enn på bare hud og muskler. En fotmassasje kan selvfølgelig også lett hjelpe deg med ethvert problem du måtte ha med føttene, som smerter etter en lang og slitsom dag, problemer på grunn av plattfot, dårlig sirkulasjon, opptrening etter skade, osv.

Her i Total Recovery utfører våre erfarne terapeuter fotmassasje med både hender og ved hjelp av utvalgte hjelpemidler mens du ligger på benken eller på vår flytende seng ZeroBody, som gjør behandlingen enda mer behagelig.
Fotmassasje kan ikke bli utført om du har betennelse, åreknuter, sopp- eller andre fotinfeksjoner, brannskader eller andre hudproblemer.

Varighet: 45 minutter / 60 minutter / 90 minutter

Fokusområder: foten

Anbefalt kombinasjon: Fotmassasje + Nakke- og skuldermassasje ,
Fotmassasje
+ Zerobody, Fotmassasje + Oljemassasje,
Fotmassasje + Asiatisk massasje

*NB: Hver behandling starter med kort samtale om din nåværende helsesituasjon med vår terapeut. Dette gjør vi så vi kan lage en individuell behandlingsplan som passer best for deg og din forventede behandling.

Fordeler

Rensing av organismen
Booster immunsystemet
Forbedrer blodsirkulasjonen
Balanserer hele kroppens energier
Fremskynder restitusjon etter skade
Raskere forbrenning
Avslappende effekt
Stress people
Image hover effect image

Nakke- og skuldermassasje

Image hover effect image

Zero Body
dry floating

Image hover effect image

Asiatisk massasje