Zerobody – Tørr opplevelse av å flyte

Zerobody er en vitenskapelig og innovativ velværebehandling som revolusjonerer flytende verden. Sengen er designet for tyngdekraftfri flyt på fire hundre liter varmt vann, noe som gir en helt tørr opplevelse, uten behov for å komme i direkte kontakt med vann. Med Zerobody får man alle fordeler som følger med tradisjonell flytende metode, som er kjent som metoden som raskt regenererer både kropp og sinn.

En økt slapper sentralnervesystemet av og isolerer det fra ytre stimuli. På den måten kan tankene dine fungere til sitt fulle potensial mens kroppen din slapper av, gjenopprettes og opplever noe unikt. Zerobody gir flere helsemessige fordeler fra bare ti minutter på sengen. Fordelene spenner alt fra stresslindring til kronisk smertelindring, kognitiv forbedring til atletisk utvinning. Hver Zerobody-økt kan tilpasses i henhold til dine preferanser og behov. Under behandlingen kan du velge hvordan du vil nyte økten din, da Zerobody tilbyr forskjellige funksjoner som kan utfylle opplevelsen:

Mindfulness
Det er 5 lydguider du kan velge mellom i løpet av økten for å trene bevisstheten din.

Pusteøvelse

Det er 5 lydguider tilgjengelig for å hjelpe deg med å lære pusteteknikker i løpet av økten.

Musikk

Det er 5 forskjellige spor som kan følge økten din med lyden av naturen.

Fargede lys

Under behandlingen kan du velge mellom flere forskjellige farger for å stimulere en rolig,
avslappende atmosfære.

**NB: Hver behandling starter med kort samtale om din nåværende helsesituasjon med vår terapeut. Dette gjør vi så vi kan lage en individuell behandlingsplan som passer best for deg og din forventede behandling.

Hvem er den til?

Zerobody er en perfekt behandling hvis du er:

-Fitness entusiast
-Profesjonell idrettsutøver
-Hardtarbeidende individ
-Reiser og har problemer med jetlag
-Føler deg anspent
-Sliter med stress og angst
-Har kroniske smerter
-Har konsentrasjons- og fokus vansker

De viktigste fordelene:

-Forbedrer konsentrasjon og fokus
-Gir dyp avslapning
-Forbedrer atletisk ytelse
-Hjelper med jetlag og søvnløshet
-Behandler muskelsmerter
-Reduserer stress og angst
-Dyp psyko-fysisk utvinning
-Forbereder deg for eventuell videre massasjebehandling

Zerobody + Total Recovery Massasje Behandling

Det har blitt bevist mange ganger nå at i velværenisjen gir kombinasjonen av moderne teknologi og gamle menneskelige ferdigheter alltid de beste resultatene. Derfor ønsket vi å oppgradere Zerobody-opplevelsen din ved å legge til massasjen vår i økten din. Her hos Total Recovery, kan du velge mellom våre ulike massasje behandlinger som skal praktiseres på Zerobody sengen. På den måten kan du nyte de dyktige hendene til terapeuten vår, samtidig som du opplever fordelene med tørr opplevelse av å flyte. Høres ganske fantastisk ut, ikke sant? Ikke bare ta oss på ordet – kom og opplev det selv og bestill din behandling her.

Image hover effect image

Nakke- og skuldermassasje

Image hover effect image

Fotmassasje

Image hover effect image

Asiatisk massasje