Gravidmassasje

Kvinner anser ofte graviditet som noe av det største man kan oppleve i livet. Det er en spennende tid, men den kan også være ganske utfordrende for kroppen, med både psykiske og anatomiske forandringer. Selv om hver graviditet er forskjellig er det likevel noen likhetstrekk når det kommer til ubehag. For å gjøre denne perioden lettere og enklere å nyte, benytter fremtidige mødre rundt omkring i verden seg av gravidmassasje eller svangerskapsmassasje. Såre muskler, hovne ledd, ryggsmerter og utmattelse er noen av likhetstrekkene en gravid kvinne møter på i løpet av svangerskapet. Formålet med gravidmassasje er å redusere det fysiske ubehaget man kjenner på, samt roe ned kropp og sinn. Dette for å forberede den gravide til selve fødselen. Mange studier har vist at all positiv effekt av denne type massasje føres over til fosteret. Så ikke bare gjør dette godt for din fysiske og mentale helse, men det er bra for babyen også. Du lurer kanskje på hvordan gravidmassasje utføres? Vel, ha i bakhode at rundt 70% av menneskekroppen består av vann, samt det faktum at fosteret er omgitt av fostervann, så kommer det kanskje ikke som en overraskelse at denne behandlingen gjennomføres på en spesiell flytende seng også kjent som ZeroBody. Denne sengen gir deg en unik følelse av velvære og symbiose mellom vannet kroppen vår er laget av og vannet i sengen.
Gravidmassasje tilbys til gravide fra 3. svangerskapsmåned. Behandlingen er tilrettelagt etter kvinnens individuelle behov.

Varighet: 60 minutter / 90 minutter / 120 minutter

Fokusområder: hele kroppen

Anbefalt kombinasjon: Gravidmassasje + Nakke- og skuldermassasje, Gravidmassasje + Fotmassasje (Refleksologi)

*NB: Hver behandling starter med kort samtale om din nåværende helsesituasjon med vår terapeut. Dette gjør vi så vi kan lage en individuell behandlingsplan som passer best for deg og din forventede behandling.

Fordeler

Dyp avslapning
Reduserer muskelkramper
Reduserer ryggsmerter
Reduserer hovne ledd
Regulerer hormonproduksjon
Forbedrer søvnen
Sender positive signaler til fosteret
Stress people
Image hover effect image

Zero Body
dry floating

Image hover effect image

Fotmassasje

Image hover effect image

Nakke- og skuldermassasje