Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje: Føler du at kroppen din er veldig spent og at musklene er stramme? Kjenner du på kroniske smerter i visse områder? Har du vært utsatt for noen fysiske skader nylig?

Kan du svare ja på noen av disse spørsmålene er dypvevsmassasje noe du trenger. Denne behandlingen fokuserer på de dype musklene og vevet rundt dem. Hovedmålet er å ødelegge arrvevet som dannes etter skader eller over år, bryte ned muskeladhesjoner (også kjent som muskelknuter), samt redusere smerte og spenning i både muskler og vev. Den kan også fremskynde restitusjonsprosessen ved å øke blodomløpet og redusere betennelse.

Mens svensk massasje legger vekt på avslapning, er dypvevsmassasje brukt for å behandle muskelsmerter, myke opp stive muskler og forbedre den totale tilstanden til musklene. Berøringer som gjøres i denne behandlingen er lik de som brukes i svensk massasje, men bevegelsene er saktere og trykket er dypere og mer intenst. De er konsentrert rundt områdene med spenning og smerte.

I tillegg til fysiske fordeler, har dypvevsmassasje også en påvirkning på din mentale helse ettersom denne behandlingen er godt kjent for å avlaste stress. Den kan fjerne fysiske symptomer på stress, som stramme muskler, spenning i skuldrene og stiv nakke. Denne behandlingen er også veldig effektiv med tanke på å redusere puls og høyt blodtrykk. Denne terapeutiske massasjen gir også våre terapeuter stor frihet i å velge den beste teknikken, holde på triggerpunkter, og bruke utvalgte verktøy som for eksempel IASTM «Instrumentassistert bindevevsbehandling». Hjemmeside: Massasje Oslo.

*NB: Hver behandling starter med kort samtale om din nåværende helsesituasjon med vår terapeut. Dette gjør vi så vi kan lage en individuell behandlingsplan som passer best for deg og din forventede behandling.

Fordeler med dypvevsmassasje

Reduserer smerte
Reduserer stress
Regulerer blodtrykk
Reduserer symptomer på leddgikt
Hjelper på tennisalbue
Forbedrer kroppsholdning
Bryter opp arrvev
Reduserer muskelspenning
Image hover effect image

Zero Body
dry floating

Image hover effect image

Asiatisk massasje

Image hover effect image

Fotmassasje