Japansk Head Spa

Velkommen til en fantastisk avslappende og foryngende opplevelse du ikke har opplevd maken til. Her hos Total Recovery er vi stolte av å introdusere vårt nyeste behandlingstilbud hvor vi lover deg en fantastisk velværeopplevelse, nemlig Head Spa.

I vår kontinuerlige søken etter å imøtekomme våre kunders økende behov, samt ligge foran med utsøkte velværetilbud, presenterer vi den perfekte blandingen av tradisjon og modernisert behandling med Head Spa. Med opprinnelse i den fjerne Østen har denne unike behandlingsmetoden funnet sin vei til oss her i Norge og gjør Total Recovery til de første som kan tilby denne unike behandlingen.

Drøm deg bort på denne nydelige reisen, omhyggelig laget for å imøtekomme alle aspekter av ditt velvære. Fra det øyeblikket du kommer inn i vår rolige oase, er det bare å forberede seg på å bli bortskjemt med en omfattende Head Spa som inkluderer følgende:
  • Analyse av hodebunnen
  • Dampbad av hodet og ansiktet
  • Anvendelse av forskjellige massasjeverktøy
  • Vannterapi
  • Luksuriøs hårvaskbehandling
  • Spesialisert hodebunnsbehandling
  • Ansiktsvask
  • Ansiktsbehandling
  • Foryngende Shiatsu massasje av hode, nakke og skuldre
  • Hårtørking uten styling

Det som skiller vår Head Spa fra andre er ikke bare vår eksepsjonelle service, men også vår forpliktelse til å benytte oss av de fineste naturproduktene med utspring fra Japan. Vi utnytter naturens kraft til å forbedre din spaopplevelse og etterlater deg med et forfrisket sinn og en fornyet energi.

Se for deg selv hvordan du kobler av mens våre dyktige terapeuter utfører sin magi, med sine effektive teknikker som er perfeksjonert gjennom årene. Kjenn stresset og spenningen smelte bort ved hver beroligende berøring. Head Spa blir et fristed for avslapning og egenomsorg.

Unn deg luksusen av Total Recovery’s Head Spa og den holistiske opplevelsen som overgår det vanlige. La den fornyede energien fra vår unike spaopplevelse gjenopplive sansene dine, slik at du føler deg klar til å møte verden med en nyvunnet energi og glede.

Fordeler

Dyprengjøring: Vår hårbehandling fjerner urenheter fra hodebunnen og fremmer effektiv hårvekst ved å rense porene. Denne grundige rengjøringen er laget for både tørr og oljete hodebunn, og reduserer flass og kløe.

Optimal hodebunn: Head Spa er designet for å opprettholde et sunt miljø og balansert fuktighetsnivå i hodebunnen, samtidig som det bidrar til å forebygge vanlige problemer med hodebunnen.

Forsterket tekstur: Utover fordelene nevnt ovenfor bidrar også spabehandlinger til en bedre hårtekstur. Ved å gi næring til hårsekkene og fremme et sunt miljø for hodebunnen, vil du merke at du også får et mykere og skinnende hår, som også er lettere å håndtere.

Glødende hud: Vår ansiktsrens fungerer som en forlengelse av hodebunnsbehandlingen og gir huden en ny glød. Si farvel til slapphet og hei til en nydelig glød i ansiktet. Ved å fjerne urenheter og fremme blodsirkulasjon, bidrar denne behandlingen til en strålende hudfarge, forbedrer ditt generelle utseende og øker selvtilliten. Opplev den harmoniske blandingen av hodebunn og ansiktspleie for et virkelig strålende og friskt utseende.

Fred og ro: Opplev den beroligende berøringen av vår Shiatsu hodemassasje, som er designet for å forbedre blodsirkulasjonen og fremme dyp avslapning. Når stress og spenning slipper taket, kan du glede deg over en økt følelse av mental klarhet og konsentrasjon, slik at du er klar for å møte hverdagen igjen.

Holistisk velvære: Tilbudet vårt er ikke bare en behandling. Det er en helhetlig opplevelse som pleier ditt velvære. Fra ansiktsrens til mer spesialiserte behandlinger, bidrar alle aspekter til avslapning og egenomsorg.

Legg ut på denne reisen med et instikt av selvoppdagelse og totalt velvære med Total Recovery’s Head Spa, der tradisjon møter innovasjon og avslapning kjenner ingen grenser. Bestill time i dag og nyt roen som venter deg i hjertet av Oslo. Din velfortjente pause fylt med ro og glede begynner her!
Image hover effect image

Nakke- og skuldermassasje

Image hover effect image

Fotmassasje

Image hover effect image

Asiatisk massasje